Jimmy Samuelsson Världsmästaren kommer på besök

Jag startade min karriär i Norrtälje BK. I bagaget har jag ett antal U-SM,J-SM och SM medaljer. 10 x Veteran VM-guld. VM-GULDET från Moskva 2002 är höjdpunkten i min karriär, plus en snöplig 4 plats på OS i Athén 2004. Under dessa år har jag lärt mig så mycket, som jag nu vill ge tillbaka till brottning och dess knattar, pojkar, ungdomar, juniorer och seniorer som satsar på framgångar. Det är en glädje att hjälpa och se brottare kämpa och slita som jag en dag gjorde för att nå framgång. Ses i sommar!

#


Timmy Sköld

Jag började brottas som femåring i Norrtälje BK, som förblivit min hemmaklubb sedan dess. Jag tränar för nuvarande i AIK Brottning där jag bedriver min karriär. Jag har tagit med mig en hel del medaljer: 7 raka SM guld som pojk, Ungodms SM guld, Två stycken Junior SM guld och Senior SM-Medaljör. Mitt brottnings intresse är minst sagt gediget och min ambition är att förmedla vidare så mycket som möjligt till så många som möjligt. Jag ser mycket fram emot att komma till Norrtälje i sommar och träffa alla framtida världsmästare och OS-medaljörer. Jag är övertygad om det kommer att bli ett fantastiskt roligt och lärorikt läger för alla inblandade!

Sebastian Aak

Jag började brottas som 11-åring och representerar nu min klubb Kolbotn BK. Jag har brottats för det norska landslaget i 9 år och och för nuvarande tränar jag med seniorlandslaget. På vägen har jag ett antal internationella meriter: 5:e plats på U23 EM, 7:de plats på U23 VM, 10 NM guld och 3 nordiska mästerskaps guld. Jag är även brottnings tränare på min hemma klubb Kolbotn BK och älskar att lära ut brottning för den kommande generationen. När jag var liten var detta lägret ett utav dem bästa man kunde delta på som ung, denna gånger är jag tränare och kan lova er att det kommer vara lärorikt för oss båda. Jag ser fram emot att träffa er alla i Norrtälje!


Alexsandar Stjepanetic

Svenska mästaren Aleksandar ’Steppe’ Stjepanetic kommer på besök/kommer va med som tränare Steppe började sin karriär i skåneklubben Björnekulla BK där han redan som ungdom och junior vann sina första svenska mästerskapstitlar. 2016 flyttade Steppe till Stockholm där han numera tävlar för AIK Brottning, har tre raka senior SM-guld och representanter svenska landslaget på EM och VM. Jag älskar sporten och ser fram emot att lära ut mina kunskaper till nästa generation.#
#
#